Camping Tips For Nybegynnere Og Erfarne Bobiler

Når du går camping, har du sannsynligvis ikke kan bestille en pizza eller bare kjøre noen minutter ned til butikken. Du må sørge for at du har alt klart før du reiser. Å ha noen ideer om hva du skal pakke og hva du kan forvente på camping tur, holde lesing.

Hvis du er camping på en offentlig campingplass, sørg for at du pakke dusj sko for alle i partiet ditt. Ikke bare vil de beskytte føttene fra bakteriene på dusj gulvet, men de er flotte for de nattlige går til buskene når du trenger å bruke toalettet. De kan være gamle flip flops, krokodiller, eller til og med slip-ons.

Hvis du reiser med barn, gi dem muligheten til å hjelpe deg når du kommer til campingplassen. De kan bære utstyr, støtte deg som du setter opp teltet og se etter brensel. Ikke bare vil det holde dem opptatt og ut av trøbbel, vil det være morsomt for dem også.

Som en høflighet til andre bobiler, ikke la belysningen stå på over natten, hvis du er nær andre. Pakk en tidtaker som du kan feste til lysene dine som automatisk slår dem av etter en viss tid. Å la lysene stå på over natten er en populær klage blant de fleste amerikanske bobiler!

Ta med forsyninger til ‘Smores. – Smores er en integrert del av enhver campingtur. Bare pakk graham kjeks, sjokolade og marshmallows. Rist marshmallows, og gjør det deretter fyllet til en graham kjeks / sjokolade sandwich. Når du har en «Smore, vil du ha «litt mer»- bringe nok for alle å ha minst to av dem!

Selv om du er roughing det, din camping erfaring kan bli lysere ved å ta med en liten token stykke luksus. Ta med en lett, lett-å-bære element som god sjokolade, fløte for kaffe eller en annen påminnelse om hjem med deg. Det er disse enkle luksus som kan løfte humøret.

Når du kommer til leiren, det første du bør gjøre er å begynne å samle tre for brann. Du vil ikke føle at det senere, og hvis du venter til mørket vil du ha vanskeligere for å finne den type tre du trenger for å holde en brann i gang. Gjør det med en gang.

Sørg for å ta med duct tape på camping tur for å fikse nesten ethvert problem. Det er flott for patching teltet, reparere skoene dine, fikse insekt netting og diverse andre oppgaver.

Ikke dump noen form for matavfall på bakken. Dette er en fin måte å tiltrekke uønskede bugs og dyr. Den beste måten å kvitte seg med overflødig matavfall er å dumpe alt sammen i branngropen. Det er heller ikke en god idé å begrave dem.

Du må være fullt forberedt på noe når du går camping. Nå som du har lest ideene i denne artikkelen, kan du være virkelig forberedt på å gjøre nettopp dette. Husk alle at du har lest både i dagene frem til turen, og mens du er i den store utendørs.